+31 6 52 85 35 28 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00 uur

Over NRG2Move

NRG2Move ben ik, Miriam Sanders. Een gepassioneerde gezondheids- en bewegingswetenschapper, van oudsher leraar lichamelijke opvoeding en een enthousiaste autoriteit op het gebied van Teach the Teacher-concepten. Ik heb inmiddels 25 jaar ervaring in de fitness- en gezondheidsbranche, als trainer, coach, docent, hogeschooldocent en onderwijsontwikkelaar. De onderwerpen waarin ik mij bekwaamd heb en deskundig ben zijn; klantbenadering, specifieke doelgroepen (obesitas, diabetes, hartrevalidatie), inspanningsfysiologie, functionele anatomie, pathologie, persoonlijke coaching, en voeding.

Missie

Mijn streven is om de fitness- én de gezondheidsbranche te professionaliseren, Mijn missie is om inzicht in gezondheid en de kennis omtrent gezondheid in het algemeen te vergroten om daarmee indirect of direct de gezondheidswinst te maximaliseren voor alle lagen van de bevolking.

Visie

In de wirwar van informatie op het internet, in de media en door het grote aanbod aan gezondheids-, centra, producten, trainingen, en het grote aantal personal trainers en gezondheidsprofessionals, al dan niet geschoold,  zien consumenten, trainers, instructeurs en ook de gezondheidsprofessionals zelf vaak door de bomen het bos niet meer.

Ik vertrouw erop dat elk mens in de kern gedreven is om te leren en zichzelf te verbeteren. De enige manier om met deze kracht van iemand connectie te maken is via hun passies en erachter te komen wat ze werkelijk leuk vinden en dat wat ze werkelijk inspireert.

Doelgroep

Fitnessprofessionals, gezondheidsprofessionals, personal trainers, fysiotherapeuten, verloskundigen, verpleegkundigen, (huis-)artsen, die op het gebied van gezondheid, preventie, voeding meer up to date, evidence-based informatie willen opdoen ter verbreding, verdieping en verdere professionalisering van preventie in de fitness- en gezondheidsbranche.

Werkwijze

Mijn aanpak is no-nonsense, direct, wetenschappelijk onderbouwd en up-to-date. Wat je van mij kunt verwachten is een doel- en resultaatgerichte, hands-on aanpak. Ik doe dingen met veel enthousiasme, energie en daadkracht. Mijn uitgangspunt is jouw behoefte. Vanuit mijn tientallen jaren ervaring in de fitness- , gezondheidsbranche en de onderwijswereld kan ik me inleven in elke doelgroep en mijn lessen aanpassen aan elk gewenst niveau. Ik ben gewend les te geven aan echte praktijkmensen, maar ik heb ook veel les gegeven aan artsen, verloskundigen en fysiotherapeuten. 

Ik kan bijscholingen geven die verdeeld worden over een langere tijdsperiode, of een eenmalige lezing of workshop. Ook ben ik in te huren voor het geven van een specifiek traject met een bepaalde doelstelling. Ik kan het materiaal ontwikkelen en het onderwijs/de cursus vormgeven volgens actuele didactische principes.

Lesgeven, mensen iets meegeven, iets leren, inzicht geven is mijn passie en altijd de rode draad geweest in mijn leven.