+31 6 52 85 35 28 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00 uur

Power after 45

PAF is een community die zich richt op de vrouw met levenservaring en diepgang. PAF biedt o.a. Trainingen in buitenlucht met eigen lichaamsgewicht, zonder materialen en andere poespas, gericht op het fitter, soepeler, en strakker maken van het vrouwenlichaam. Daarnaast kun je bij FAB@40 behandelingen doen, die je lichaam strakker en sterker maken.

De website van PAF bied je informatie, die up to date, betrouwbaar en onderbouwd is op elk gebied wat belangrijk is voor de vrouw die gezond, fit en mooi ouder wil worden.

Hierbij kun je denken aan informatieve blogs, informatie over voeding, training, gezondheid, informatie over schoonheid, plastische chirurgie en behandelingen van typische vrouwelijke gezondheidskwesties.

Op de website van PAF vind je een forum, waar je met andere vrouwen alle onderwerpen kunt bespreken, waar je je mee bezighoudt, waar je vragen over hebt, om te klankborden of simpelweg te delen.

PAF is voor de bewuste, ontwikkelde vrouw, die weet wat ze wil en het kaf van het koren kan en wil scheiden. Wij geven je de informatie die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen, de juiste acties te doen, die jouw leven nieuwe, lichte energie inblazen, die jou inspireren, die jouw kwaliteit van leven nog verder verbetert!

Outdoor small-group trainingen

Exclusief voor Vrouwen, door vrouwen om te komen tot de beste versie van jezelf.

Laat je inspireren door de workouts in de buitenlucht door Power After 45.

Trainingen speciaal ontwikkeld voor vrouwen na hun 45te.

Dankzij uitgekiende oefeningen en trainingsprogramma’s put jij meer kracht en energie uit je lichaam en zet je prestaties neer die jou sterk en zelfverzekerd maken.

Er zijn drie soorten outdoor workouts:
SCULPT


Een full body workout, bedoeld om te werken aan je spiermassa en je lichaam te ‘vormen’. Aandacht voor het verbeteren van je kracht en core stabiliteit. Rustig tempo van uitvoeren van oefeningen .

Bij het ouder worden (vanaf 35 plus) gaat je spiermassa achteruit. Het is belangrijk om te zorgen dat je spiermassa behoudt, zowel voor je gezondheid als om je ruststofwisseling hoog te houden en dus slank te blijven.

Geschikt voor alle vrouwen, bedoeld om je lichaam te vormen. En ook goed om balans te creëren in je lijf als je zelf veel hardloopt of een andere conditionele sport uitoefent zoals hockey of tennis.


Wat je krijgt:

* Kracht- en rekoefeningen, waarbij deze verschillende keren herhaald worden om een maximaal effect te scoren.

* Verbeteren van de doorbloeding van je spieren; de lengte van de spieren; de kracht en het bouwen van spieren.

* Persoonlijke aandacht van professionele trainers met kennis van het ouder worden lichaam.

* Ervaren gediplomeerde trainers, met minimaal 25 jaar aan trainerservaring

Wat het je oplevert:

* Je krijgt hierdoor een mooi gevormd lichaam

* Je onderhoudt je hoeveelheid spiermassa, waardoor je minder kans op blessures hebt

* Een getraind lichaam stelt je in staat nu en de komende jaren te doen wat jij wil doen


SWEAT


Een high energy workout. Cardio en krachtuithoudingsoefeningen. Je verbrandt heel veel kilocalorieen en krijgt een top conditie. Hoog tempo, no running, no risks. Heel veel voldoening.

(tekst na doorklikken)

Bij het ouder worden gaat je aeroob uithoudingsvermogen jaarlijks achteruit. Door deze training houdt je dit op peil.

In deze training moet je hard werken. Geschikt voor mensen die een basisconditie bezitten of in het verleden gesport hebben. Ook geschikt voor mensen die hun hardloopprestaties willen verbeteren. Voor herstel na sport en/of ziekte is het aerobe uithoudingsvermogen de belangrijkste parameter om snel weer normaal te kunnen functioneren.


Wat krijg je:

* Combinatie van cardiovasculaire oefeningen en krachtoefeningen

* Er wordt niet gerend, maar hijgen, zwijgen, zweten door high intenstity oe feningen

* Aandacht & tips voor correcte en veilige uitvoering van oefeningen

* Persoonlijke aandacht van professionele trainers

Wat levert het je op:

* Je verbrandt heel veel kilocalorieen.

* Je ontwikkelt een uithoudingsvermogen.

* En hiermee voorkomen je blessures

* Je wordt fysiek en mentaal sterk waardoor je nu en in de toekomst alles kunt blijven doen


STRIKE


De ultieme manier om stress kwijt te raken en te werken aan je conditie. Een perfecte mix van high energy cardio oefeningen met krachtoefeningen en intervaltraining. Hoog tempo, korte hardloop circuitjes. Maak je niet druk als je het nog nooit gedaan hebt, iedereen kan meedoen. Geschikt voor iedereen met een goede conditie. Deze optie kan in combinatie met personal Training / advies / trainingsschema / voedingsschema / of coaching

Wat je krijgt:

* is afhankelijk van wat jouw individuele wensen en behoeften zijn


Wat het je oplevert:

* Je voelt je fysiek en mentaal sterk.

* Een getraind lichaam

* Voorkomen van fysieke klachten.

* Ondersteuning bij het behalen van een speciaal doel.* Je traint in kleine groepjes

* Maakt gebruik van je eigen lichaamsgewicht, dus zonder gewichten, dumbles etc.

* Tijdens trainingen informatie over wat goed is voor je lichaam

* Trainingen gaan altijd door

* Trainers zijn gediplomeerd

* En speciaal opgeleid om vrouwen 45+ te trainen


Wat is Power after fortyfive ?

PAF is een outdoor group fitness programma exclusief ontwikkeld voor vrouwen. .

Onze missie is vrouwen te helpen in het begrijpen, verkrijgen en behouden van een gezond lichaam en geest.


4 Pilaren waar wij voor staan

* Fitness moet leuk zijn. Niet intimerend

* Een gezonde levenstijl is geen quick fix, maar een levenslange inspanning

* Eerlijke kennis en informatie wat goed is voor je lichaam is belangrijk.

* Het bieden van kwaliteit, en goed onderbouwde programma's en informatie met veel persoonlijke aandacht, waarbij wederzijds respect voorop staatTrainers

Marielle

Marielle heeft jarenlange ervaring in sport en -fitness branche. Gediplomeerd trainer/coach hockey, tennis, skiën en fitness gediplomeerd.

“Tijdens mijn Studie communcatiewetenschap heb ik ook allerlei sportdiploma’s gehaald. (Oostenrijks Skidiploma, tennisdiploma, hockey trainer coach bij KNHB). Tijdens en na mijn studie heb ik jarenlang als professioneel sportcoach in Nederland, Engeland en Amerika gewerkt.

Naast mijn werk als sport trainer/coach werk ik ook als strategie consultant in de Media & Telecom en ben ik betrokken bij innovatie en ontwikkeling van nieuwe online diensten.

* Ik heb zelf ook altijd gesport en dit doe ik nog steeds. Hockey, tennis, skiën, langlaufen, hardlopen, lacrosse. De energie en het plezier die ik hier aan ontleen, wil ik graag delen en doorgeven aan anderen. Mijn missie is daarom voor alle vrouwen boven de 45 een omgeving te creëren waarin zij in een vriendelijke, veilige sportieve setting buiten kunnen sporten, zichzelf uit kunnen dagen, eventueel grenzen verleggen. Maar in ieder geval werken aan een gezond lichaam, want een getraind lichaam stelt je in staat nu en de komende jaren te doen wat jij wil doen

Miriam 

Miriam is een bevlogen gezondheids- en bewegingswetenschapper en een enthousiaste autoriteit op het gebied van onderwijs, inspanningsfysiologie, functionele anatomie, pathologie, persoonlijke coaching, en voeding. Zij heeft jarenlange ervaring in fitness- en gezondheidsbranche (drs. Health Sciences)

“Mijn aanpak is no-nonsense, direct, wetenschappelijk onderbouwd en up-to-date. Wat je van mij kunt verwachten is een doel- en resultaatgerichte, hands-on aanpak. Ik doe dingen met veel enthousiasme, energie en daadkracht. Vanuit mijn tientallen jaren ervaring in de fitness- , gezondheidsbranche en de onderwijswereld kan ik me inleven in elke doelgroep en mijn lessen aanpassen aan elk gewenst niveau. Mijn missie is vanuit een open, directe en uitdagende aanpak mensen inspireren tot het veranderen van aspecten van hun leven die leiden tot het verbeteren van hun kennis, inzicht, en alledaagse gevoel van welbevinden.”


Aanmelden:

Meld je aan via het onlinereserveringssysteem powerafterfortyfive.nl


Momenteel zijn er drie groepstrainingen per week:

* Maandag van 20:00 uur tot 21:00 uur

* Woensdag van 09:00 uur tot 10:00 uur

* Zaterdag van 09:30 uur tot 10:30 uur

Een eenmalige proefles kost €5,- . Een losse training kost €11,-

Het is mogelijk om een kaart te kopen voor 12 trainingen voor de prijs van 10 a €110,-